Galaxy Note 8 ar putea arăta ca un S8 mai puţin rotunjit la colţuri

Galaxy Note 8 ar putea arăta ca un S8 mai puţin rotunjit la colţuri

Galaxy Note 8 va împrumuta multe elemente de design de la „fratele” său din primăvară, Galaxy S8, însă cele două dispozitive vor fi uşor de deosebit în realitate. Dacă imaginile cu sticla de protecţie a lui Galaxy Note 8 se dovedesc a fi reale, cei interesaţi de noul phablet de la Samsung vor primi un dispozitiv mai mare, mai „pătrăţos” şi puţin mai „serios” în consecinţă. Cu toate acestea, se pare că nu vor exista compromisuri la capitolul design şi construcţie.

O imagine cu sticla de protecţie de pe Galaxy S8+ şi cea de pe Galaxy Note 8 a ajune pe internet, iar aceasta ar putea dezvălui diferenţele între cele două dispozitive, în cazul în care nu este vorba despre o creaţie a fanilor. Galaxy Note 8 este aşteptat cu un ecran cu diagonală de 6,3”, cu 0,1” mai mare decât Galaxy S8, diferenţa de dimensiunie fiind puţin mai mare decât ne aşteptam atunci când sunt comparate în realitate. Imaginea de mai sus pare să confirme designul pe care Samsung aproape l-a confirmat în mod oficial săptămâna trecută pe contul de Twitter Exynos.

Ecranul pare să beneficieze decolţuri rotunjite, asemeni Galaxy S8, însă colţurile sunt mai puţin pronunţate pe Note 8, iar sticla este curbată mai aproape de marginile externe. Astfel, ecranul afişează mai mult conţinut în afara marginilor curbate, lucru care ar putea să îi bucure pe cei care preferă display-urile „tradiţionale”. Deasupra display-ului sunt evidente aceleaşi orificii, care vor găzdui camera frontală, cititorul pentru iris, difuzorul pentru apeluri şi senzorii de lumină ambientală şi proximitate.

Deja ştim că la baza telefonului se va afla acelaşi chipset Exynos 8895 proprietar, în timp ce S-Pen-ul va fi cu siguranţă nelipsit. Zvonurile vorbesc despre o cameră cu doi senzori foto, 6 GB memorie RAM şi mai multe opţiuni de stocare, după ce Galaxy S7 şi S8 au fost livrate cu doar 64 GB spaţiu de stocare.

Lansarea lui Galaxy Note 8 este aşteptată pe 25 august.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult