Galaxy Note8 ar putea fi lansat şi în variantă Dual-SIM în Europa

Galaxy Note8 ar putea fi lansat şi în variantă Dual-SIM în Europa

Galaxy Note8 va fi prezentat oficial în doar câteva zile, iar detaliile generale despre telefon precum hardware-ul intern şi designul exterior ar fost deja dezvăluite în mod neoficial, însă chiar şi acum, tot mai aflăm lucruri noi despre telefon. Cea mai nouă informaţie vine direct de pe site-ul oficial Samsung, unde secţiunea de suport tehnic a listat o versiune specială a lui Galaxy Note8: o variantă care permite folosirea a două cartele SIM.

Samsung obişnuieşte să lanseze variante dual-SIM ale smartphone-urilor sale, în special pentru pieţele din Asia, însă de data aceasta modelul SM-N950F/DS (DS = Dual SIM) a fost găsit pe site-ul european al companiei. În general, Samsung îşi numeşte modelele care acceptă două cartele SIM „DUOS”, deci este foarte posibil să găsim în magazinele din Europa un Galaxy Note8 DUOS la raft.

Acest detaliu nu spune însă nimic despre modul în care va fi implementată funcţionalitatea dual-SIM. Pagina de suport tehnic nu include alte informaţii. Încă de la Galaxy S6, telefoanele high-end de la Samsung au fost echipate cu o tăviţă în partea de sus a dispozitivului, care găzduieşte cartela SIM şi pe modelele cu suport pentru stocare externă, şi carduri microSD. Este posibil ca modelele DUOS să beneficieze deun slot combo pentru cartela SIM secundară şi card de memorie, fiind necesară alegerea unuia singur.

Alte informaţii scăpate pe internet în ultimele câteva zile sugerează că Galaxy Note8 va primi funcţionalitate 3D Touch pe toată suprafaţa display-ului, nu doar în partea de jos, asemeni Galaxy S8, căşti wireless în pachet şi o husă transparentă în anumite regiuni. Nu mai este mult până la data evenimentului de lansare (23 august), aşa că aceste detalii vor fi confirmate sau infirmate în mod oficial în mai puţin de două săptămâni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult