Galaxy Note8 ar putea fi livrat la pachet cu o husă de protecţie

Galaxy Note8 ar putea fi livrat la pachet cu o husă de protecţie

În ultimii câţiva ani, mai mulţi producători de smartphone-uri au început să integreze în pachetul smartphone-urilor tot felul de accesorii pe care înainte utilizatorii le cumpărau separat. Căştile au devenit standard, iar mai nou multe modele vin cu folii de protecţie pentru ecran şi chiar huse. Huawei a livrat anul acesta modelul P10 cu o husă din plastic dur, iar HTC a venit cu o ofertă similară pentru U11. Se pare că Samsung va proceda la fel în cazul lui Note8, însă numai în anumite regiuni.

Conform ETNews, o publicaţie coreană cu surse apropiate proiectelor Samsung, noul Note8 va fi livrat cu o husă de protecţie transparentă în cutie. Aceasta va fi realizată dintr-un material foarte subţire, iar cumpărarea sa separată ar costa undeva între 15 şi 25 de dolari. O husă similară a fost inclusă şi în pachetul modelului Galaxy Note Fan Edition, care a fost lansat în Coreea de Sud în urmă cu doar câteva săptămâni.

Tot ETNews spune că această ofertă nu va fi disponibilă decât în Asia. Modelele din Europa, Rusia şi Statele Unite nu vor primi acest accesoriu în pachet, însă cei care şi-l doresc vor putea să îl cumpere separat din magazinele de specialitate. Este posibil însă ca decizia de a nu include o husă în pachetul pentru regiunile vestice să fie datorat unui studiu de piaţă care probabil că sugerează că utilizatorii nu ar folosi aşa ceva.

Având în vedere preţul de aproximativ 900 de euro care este zvonit pentru Galaxy Note8, probabil că protejarea lui cu o husă este însă recomandată şi binevenită dacă este inclusă în pachet.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult