Galaxy S10, doar un upgrade incremental pentru modelul S9?

18.04.2018
Galaxy S10, doar un upgrade incremental pentru modelul S9?

Chiar dacă aşteptările sunt mari, zvonurile de până acum arată puţin interes din partea Samsung pentru aniversarea a zece ani de telefoane Galaxy S, modelul S10 urmând să fie un smartphone cu design convenţional, care se mulţumeşte doar să corecteze unele neajunsuri ale modelului anterior.

Potrivit informaţiilor obţinute din rândul furnizorilor Samsung, Galaxy S10 şi companionul S10+ prezintă doar două adiţii notabile: senzorul de amprente integrat sub ecran şi cameră 3D pentru recunoaştere facială. Ambele dispozitive vor fi mai mari decât modelele lansate la începutul anului, primind ecrane de tip Infinity Display cu diagonale de 5.77” şi 6.22”.

Însă cumpărătorii care nu se mulţumesc cu alegerea „plictisitoare” ar putea avea la dispoziţie o alternativă – modelul Galaxy X cu ecran pliabil.

Cu trei vârfuri de gamă disponibile în acelaşi an, Samsung ar diminua considerabil riscul unui eşec cu modelul Galaxy X, oferind cumpărătorilor indecişi posibilitatea de a opta pentru un produs cu design familiar, dar totuşi îmbunătăţit faţă de modelul anterior.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult