Galaxy S7, dezvăluit cu un clip de prezentare oficial

Se pare că nici Samsung nu mai aşteaptă până la evenimentul oficial de lansare, publicând în avans un clip în care sunt demonstrate câteva dintre atuurile noului smartphone Galaxy S7.

Într-un gest care ar fi părut de neconceput până de curând, Samsung se alătură corului de ˝informatori„ specializaţi în circularea de zvonuri despre Galaxy S7 publicând propriul clip de prezentare, înaintea evenimentului oficial de lansare programat să aibă loc peste câteva zile în deschiderea expoziţiei MWC 2016.

Apărut pe versiunea indoneziană a portalului Samsung, filmuleţul surprinde ambele versiuni Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, afişând un design aproape identic seriei lansate anul anterior. Noul smartphone beneficiază însă de protecţie la apă, ceea ce nu era cazul pentru predecesorul Galaxy S6.

O altă trăsătură demonstrată în clipul de prezentare este suportul pentru încărcarea wireless a acumulatorului.

Alături de clipul video oficial, Samsung a mai pus la dispoziţia publicului şi o serie de imagini-teaser, sugerând îmbunătăţiri la partea de securitate şi performanţele camerei foto în condiţii de lumină slabă, ajutată cu un nou blitz LED.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat