Galaxy S7: interval de lansare şi specificaţii neoficiale

10.12.2015
Galaxy S7: interval de lansare şi specificaţii neoficiale

Galaxy S7 ar putea fi lansat în nu mai puţin 3 versiuni – standard, Galaxy S7 Edge şi un phablet cu ecran gigant, asemănător celor din seria Galaxy Mega, dar cu margini curbate.

Zvonurile lansate de surse anonime, dar cu legături în rândul partenerilor Samsung, sunt întărite cu dovezi concrete, constând în diagrame ale carcasei furnizate de Samsung producătorilor accesorii pentru Galaxy S7. Potrivit acestora, una dintre variantele Galaxy S7 are dimensiuni 143.37 x 70.8 x 6.94 mm, iar cealaltă 163.32 x 82.01 x 7.82mm.

Galaxy S7: interval de lansare şi specificaţii neoficiale

Departe de a fi stabilită oficial, lista preliminară cu specificaţii Galaxy S7 pune în centrul atenţiei chipsetul Snapdragon 820 de la Qualcomn şi implementarea Exynos 8890 creată de Samsung, prima variantă fiind aşteptată să se apropie şi chiar să depăşească în anumite situaţii Apple A9, cel mai puternic chipset folosit până acum cu telefoane mobile.

Varianta Galaxy S7 cu dotări standard este aşteptată să ofere un ecran Super AMOLED de 5.1˝ cu rezoluţie QHD (2560×1440 pixel), 4GB memorie RAM, cameră frontală de 8MP şi o cameră foto de 25MP, cu blitz dual-LED şi funcţie de filmare 4K. Judecând după dimensiunile carcasei şi istoricul de până acum, Samsung ar putea lansa Galaxy S7 în variante cu 16GB, 32GB, 64GB memorie internă şi slot microSD, echipate cu un acumulator de aproximativ 3500 mAh.

Cât despre intervalul de lansare, Galaxy S7 este aşteptat să urmeze un parcurs similar modelului de anul trecut, având parte de o prezentare oficială în luna februarie chiar înainte de startul expoziţiei Mobile World Congress 2016 (21-22 februarie), urmată de lansarea în magazine câteva săptămâni mai târziu, sau chiar mai devreme dacă nu apar probleme de aprovizionare sau alte incidente în timpul procesului de fabricaţie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult