Galaxy S7 şi S7 Edge cu carcasă rezistentă la apă, surprinse în primele poze reale

09.02.2016
Galaxy S7 şi S7 Edge cu carcasă rezistentă la apă, surprinse în primele poze reale

Galaxy S7 şi versiunea cu ecran curbat S7 Edge pot fi admirate în primele poze reale. Bonus, performanţele noului top de gamă Samsung sunt măsurate cu benchmark-ul AnTuTu, scorul apărând chiar pe ecranul modelului S7 Edge.

Aşteptat să fie dezvăluit în deschiderea expoziţiei Mobile World Congress organizată în această lună la Barcelona (22-25 februarie), Samsung Galaxy S7 se prezintă într-o carcasă cu spatele rotunjit, acoperită cu sticlă şi complet neagră, spre deosebire de seria anterioară care afişa o nuanţă de albastru-închis.

Modulul pentru cameră foto este mai puţin proeminent decât la Galaxy S6, însă este încadrat cu un inel metalic vopsit în aceeaşi nuanţă ca şi restul carcasei, rolul său fiind de a proteja lentila camerei foto de eventuale zgârieturi. Alături, putem observa blitz-ul LED, alăturat senzorului pentru puls.

Galaxy S7 şi S7 Edge cu carcasă rezistentă la apă, surprinse în primele poze reale

Echipat cu un ecran de 5.5˝ având ambele margini curbate, Galaxy S7 Edge păstrează formele rotunjite şi la partea din faţă, construcţia fiind integral din sticlă. Printre puţinele elemente distinctive vizibile la partea din faţă se numără grila pentru difuzor şi camera frontală.

Potrivit listei neoficială cu specificaţii, Samsung va livra modelul Galaxy S7 fie cu chipsetul Snapdragon 820, sau implementarea Exynos 8890 proprie companiei. Nu este clar care dintre aceste variante echipează dispozitivul surprins în imagini, însă scorul 134704 puncte generat în benchmark-ul AnTuTu este cu până la 40% mai bun decât ce poate fi obţinut cu un smartphone din generaţia anterioară, echipat cu chipsetul Snapdragon 820.  În afară de performanţe crescute, noul chipset Qualcomm promite şi o mai bună gestionare a consumului de energie. Coroborat cu folosirea unui acumulator de 3500 mAh, semnificativ mai puternic decât cel de 2550 mAh folosit cu seria Galaxy S6, platforma hardware îmbunătăţită ar trebui să permită o autonomie semnificativ îmbunătăţită.

Samsung Galaxy S7 Edge (SM-G9350)

Îmbunătăţirile aduse seriei Galaxy S7 nu se opresc aici, detaliile unui transport de componente livrat în India de furnizorii companiei sud-coreene sugerând revenirea la o construcţie rezistentă la apă, abandonată pentru seria Galaxy S6.  Astfel, componente rezistente la apă, precum microfoane, garnituri şi casetă pentru fixarea cartelei SIM ar urma să intre în componenţa noilor telefoane Galaxy S7.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult