Galaxy S8, disponibil în magazine chiar din ziua lansării?

10.01.2017
Galaxy S8, disponibil în magazine chiar din ziua lansării?

Chiar dacă Samsung va întârzia mai mult decât era prevăzut cu anunţul pentru lansare Galaxy S8, vestea ar putea să nu fie chiar atât de rea pe cât pare dacă noul vârf de gamă este oferit cumpărătorilor fără obişnuita campanie de precomenzi  şi în stocuri suficiente.

Potrivit ultimelor zvonuri, Samsung va anunţa Galaxy S8 la jumătatea lunii aprilie şi nu în perioada expoziţiei Mobile World Congress (27 februarie – 5 martie), disponibilitatea în magazine fiind asigurată nu mai târziu de 18 aprilie 2017.

Urmând acest calendar, lansarea Galaxy S8 ar coincide datelor folosite pentru modelele Galaxy S5 şi S6s, doar Galaxy S7 fiind anunţat cu o lună mai devreme. Cert este că Samsung nu poate amâna lansarea noului vârf de gamă smartphone mai târziu de această primăvară, presiunea pentru repunerea pe profit după fiascoul avut cu modelul Galaxy Note7 fiind mult prea mare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult