Galaxy S8 e smartphone-ul ideal pentru iubitorii de GIF-uri

30.03.2017
Galaxy S8 e smartphone-ul ideal pentru iubitorii de GIF-uri

Samsung Galaxy S8 vine cu un design nou, procesor mai puternic, cameră îmbunătăţită şi asistentul vocal digital Bixby, bazat pe inteligenţă artificială. Dar s-ar putea ca micile detalii să fie cele care fac diferenţa pentru unii utilizatori. De exemplu, smartphone-urile din serie vin cu o unealtă prin care pot fi create foarte uşor imagini în format GIF din orice clip video din telefon.

Aceasta este „ascunsă” în aplicaţia de Galerie. Spre deosebire de unealta similară prezentă pe Galaxy Note7 şi tabletele Galaxy Tab A şi Galaxy Tab S3, cea de pe Galaxy S8 este foarte uşor de folosit. După ce este selectat un clip video, utilizatorul poate muta la baza acestuia un slider pentru a marca rapid secţiunea pe care doreşte să o transforme în GIF. Mai mult, poate fi selectată viteza animaţiei.

 

 

În Galaxy Note, cei care foloseau Smart Select GIF trebuiau sa selecteze manual unde începe şi unde se termină porţiunea de video pe care doreau să o transforme în imagine animată.

 

GIF-urile sunt un format extrem de popular pe internet, pe site-uri cu trafic uriaş precum Imgur sau 9GAG.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult