Galaxy S9 ar putea dispune de difuzoare stereo. Bonus: emoji-uri 3D, mai avansate decât cele oferite de iPhone X

Galaxy S9 ar putea dispune de difuzoare stereo. Bonus: emoji-uri 3D, mai avansate decât cele oferite de iPhone X

Samsung Galaxy S9 şi S9 Plus ar putea fi primele telefoane Galaxy care primesc emoji-uri 3D şi difuzoare stereo.

Potrivit dezvăluirilor apărute în publicaţia sud-coreeană ETNews, noile emoji 3D dezvoltate de Samsung sunt asemănătoare celor oferite de Apple, în sensul că reprezintă personaje 3D care imită mişcările faciale ale utilizatorului.

Implementată cu ajutorul chipsetului Samsung Exynos şi un senzor optic avansat, noua tehnologie pentru urmărirea mimicii faciale promite şi un nivel superior de securitate, atunci când optăm pentru deblocarea telefonului cu ajutorul funcţiei de recunoaştere facială.

Cele două difuzoare vor fi plasate la capetele ecranului, facilitând vizionarea cu sunet stereo a clipurilor redate cu telefonul ţinut în poziţie orizontală. Nu este clar dacă difuzoarele sunt orientate în faţă, sau sunt plasate pe rama laterală, însă calitatea audiţiei va fi optimizată apelând la tehnologii Dolby Surround. Mai mult, Samsung ar fi apelat la experienţa specialiştilor AKG Acoustics pentru a optimiza difuzoarele lui Galaxy S9, calitatea sunetului urmând să fie unul din punctele sale forte.

Galaxy S9 şi S9 Plus vor fi lansate oficial în data de 25 februarie, în cadrul unui eveniment organizat de Samsung chiar în deschiderea expoziţiei Mobile World Congress 2018.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult