Galaxy S9 şi LG G7 nu vor fi prezentate la CES. Ambele companii pregătesc modele mid-range pentru luna ianuarie

18.12.2017
Galaxy S9 şi LG G7 nu vor fi prezentate la CES. Ambele companii pregătesc modele mid-range pentru luna ianuarie

Numărul mare de zvonuri despre Galaxy S9 sugera că ne apropiem de o dezvăluire în cadrul CES 2018, care va avea loc la începutul lunii ianuarie, însă noi informaţii sugerează că acesta va fi păstrat pentru un alt eveniment. Economic Times raportează însă că Samsung şi LG vor veni la CES cu noi smartphone-uri, însă toate vor face parte din oferta mid-range, seriile Galaxy A şi LG K fiind programate pentru dezvăluire în Las Vegas.

Conform surselor etnews, Samsung Galaxy S9 va fi absent de la târgul de tehnologie din America, compania coreană preferând să prezinte noile smartphone-uri mid-range premium Galaxy A8 şi A8+ (2018). Am văzut în trecut chiar şi filmări cu unul dintre acestea, alături de lista de specificaţii hardware, deci cel mai probabil telefonul este într-un stadiu avansat de dezvoltare, lansarea sa pe piaţă fiind iminentă. Cele două modele Galaxy A vor fi echipate cu procesoare Exynos din seria 7, display-uri „Infinity” şi vor beneficia de funcţii Bixby, însă fără capabilităţile de control vocal.

Noile Galaxy A8 şi A8+ vor beneficia de port USB Type-C, jack audio, suport pentru Samsung Pay şi display-uri AMOLED de 6” sau mai mult. Telefoanele sunt aşteptate pe piaţă la mijlocul lunii ianuarie în Coreea de Sud, urmând ca acestea să apară şi în alte ţării la scurt timp după acest eveniment, probabil alături de o gamă extinsă de dispozitive Galaxy A (A3, A5, A7).

LG în schimb va veni cu gama de dispozitive LG K la CES 2018, acestea fiind compusă în trecut din dispozitive care variază de la modele la limita între entry-level şi mid-range, până la dispozitive mid-range premium. Modelul de top pentru anul 2018 din gama K va fi K10, un dispozitiv echipat cu display Full HD de 5,3”, 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi probabil un design mai modern. Nici LG nu va veni la CES cu noul său model, G7, acesta fiind aşteptat acum odată cu Galaxy S9 la Mobile World Congress în Barcelona.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult