Gionee reînvie moda telefoanelor cu clapetă, lansând un smartphone cu două ecrane şi 4GB memorie RAM

Gionee reînvie moda telefoanelor cu clapetă, lansând un smartphone cu două ecrane şi 4GB memorie RAM

Gionee, un producător smartphone din China ale cărui produse au mai ajuns şi pe rafturile magazinelor din România purtând sigla unui cunoscut brand autohton, a lansat pentru pieţele asiatice un flip-phone prevăzut cu două ecrane şi hardware modern.

Botezat Gionee W909, dispozitivul oferit într-o carcasă elegantă îmbrăcată în piele sintetică este motorizat de chipsetul MediaTek Helio P10, oferind CPU octa-core şi un GPU ARM Mali-T860, pus în slujba a două ecrane 720p cu tehnologie IPS.

Gionee W909

Oferit cu preţul de 615 dolari, W909 are toate atuurile unui smartphone modern: cititor de amprente, cameră foto de 16MP şi cameră frontală de 5 MP, 64GB memorie internă şi slot microSD, respectiv conector USB Type-C pentru încărcarea rapidă a acumulatorului de 2530 mAh. Designul exterior este pus în valoare cu ajutorul unui launcher personalizat – Amigo UI, aplicat sistemului de operare Android 5.1.

Citeste si Allview prezintă X2 Xtreme, noul său vârf de gamă smartphone

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult