Google a achiziţionat VirusTotal

10.09.2012
Google a achiziţionat VirusTotal

Site-ul VirusTotal este o destinaţie cunoscută pentru mulţi utilizatori. Oferind un scanner la cerere pentru fişiere sau adrese Web, acesta este o opinie secundară foarte utilă atunci când produsul antivirus local nu este demn de încredere deoarece efectuează o scanare cu ajutorul a nu mai puţin de 41 de motoare de scanare.

Echipa din spatele acestui serviciu Web a anunţat că au fost achiziţionaţi de către Google, o veste benefică pentru utilizatori deoarece acest pas va permite dezvoltarea mai rapidă a proiectului pe viitor şi asigurarea unei infrastructuri mai bune pentru funcţionare. Google nu a făcut nici o declaraţie oficială, această achiziţie putând fi văzută ca un pas către asigurarea unei mai bune securităţi pentru serviciile sale care lucrează cu fişiere, cum ar fi Google Drive.

Conform declaraţiilor VirusTotal, echipa va funcţiona independent şi îşi va păstra toate relaţiile cu actualii parteneri care oferă modulele software de scanare şi actualizările necesare pentru acestea.

VirusTotal, un serviciu care va deveni integrat în infrastructura software Google

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News