Google ar putea folosi chipsetul Snapdragon 835 pentru seria de telefoane Pixel 2

25.04.2017
Google ar putea folosi chipsetul Snapdragon 835 pentru seria de telefoane Pixel 2

Alegerea favorită pentru aproape orice smartphone high-end pregătit de lansare în cursul acestui an, chipsetul Snapdragon 835 ar putea ajunge şi la inima următorului telefon Google Pixel.

Menţionat deja în codul versiuni de Android adaptată de Google pentru seria de telefoane Pixel, chipsetul Snapdragon 835 (nume de cod MSM8996) ar urma să facă parte din configuraţia a cel puţin trei dispozitive, identificate folosind numele de cod „Muskie”, „Walleye” şi „Taimen”. Potrivit informaţiilor descifrate până acum, primele două sunt seriile Pixel 2 şi Pixel 2 XL, al treilea fiind un model phablet sau tabletă încă neanunţată.

Din păcate, pentru mai multe informaţii va trebui să aşteptăm evenimentul oficial de lansare. Cert este că un telefon Pixel 2 echipat cu chipsetul Snapdragon 835 ar fi cu până la 40% mai rapid la partea de CPU şi 27%  în ce priveşte accelerarea 3D oferită de nucleul Adreno 540.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult