Honor View 30, anunţat oficial

26.11.2019
Honor View 30, anunţat oficial

Modelul Honor View 30 este noul flagship al gamei Honor de telefoane cu preţ accesibil, livrat cu conectivitate 5G şi camere foto performante la un preţ ceva mai mic de 500 dolari.

Disponibil şi într-o versiune Pro, Honor View 30 foloseşte o configuraţie bazată pe chipsetul Kirin 990, prevăzut cu modem 5G integrat şi procesor AI dedicat. Telefonul oferă capabilităţi dual SIM (4G+5G) şi vine echipat cu un ecran FHD+ de 6.57 inc. Perforat în colţul stânga-sus, acesta face loc unei camere frontale cu rezoluţie 32MP+8MP, al doilea senzor obţinând poze în modul ultra-wide.

Honor View 30 dispune de un acumulator de 4200 mAh, respectiv 4100 mAh pentru modelul Pro. Ambele suportă încărcare rapidă prin cablul USB-C, pachetul cu accesorii incluzând un adaptor AC cu putere de 40W. Modelul View 30 Pro oferă în plus şi funcţie de încărcare wireless, la o putere mai mult decât suficientă de 27W.

Cele două modele oferă capabilităţi similare la partea de poze. Modelul Pro dispune de o cameră principală de 40MP cu stabilizare optică (senzor Sony IMX 600 cu lentile f/1.6), cameră ultra-wide de 12MP cu stabilizare „AI” şi tehnologie pixel-binning, respectiv o cameră 8MP cu stabilizare optică şi zoom optic 3X (5x zoom hibrid). Versiunea de bază Honor View 30 păstrează senzorul principal de 40MP, dar cu lentile f/1.7 şi fără stabilizare optică a imaginii. Celelalte două module primesc senzori de câte 8MP fiecare, respectiv aceleaşi capabilităţi de captură ultra-wide şi zoom optic hibrid cu stabilizare.

Aparent, pe lista capabilităţilor de captură se numără şi o funcţie pentru generarea de modele 3D folosind poze 2D obişnuite, funcţie de monitorizare a pulsului şi a ritmului respiraţiei. Deocamdată, nu este clar cum a nume au gândit inginerii Huawei folosirea acestor dotări.

Huawei livrează noua serie Honor View 30 şi View 30 Pro împreună cu interfaţa Magic UI 3.0.1, aplicată unei versiuni modificate de Android 10. Lista dotărilor este completată cu modul NFC, senzor de amprente montat în lateral şi tehnologia GPU Turbo 4.0.

Honor View 30 Pro are un preţ de pornire de aproximativ 554 dolari în varianta cu 8GB /128 GB memorie şi 597 dolari pentru modelul cu 8GB/256GB.

Cel mai accesibil, modelul non-Pro Honor View 30 va putea fi comandat din ofertele magazinelor chinezeşti la preţuri începând cu 469 dolari, în varianta cu 6GB/128GB memorie, 526 dolari pentru modelul cu 8GB/128GB. Versiunile de culoare disponibile sunt Galaxy Black, Icelandic Frost, Phantom Blue şi Twilight Orange. Aşteptată în ofertele magazinelor cu livrare din China începând cu 12 decembrie, seria Honor View 30 nu are un termen de lansare pentru pieţele internaţionale, deocamdată.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult