HTC One – oferit şi în variante de culoare roşie şi albastru

HTC One - oferit şi în variante de culoare roşie şi albastru

HTC One, unul dintre cele mai reuşite telefoane HTC din ultimii ani, este pe cale să fie lansat în două noi variante de culoare, care vor completa paleta de nuanţe deja disponibile, limitată până acum la negru şi argintiu.

HTC One - oferit şi în variante de culoare roşie şi albastru

Varianta de culoare roşie a lui HTC One şi-a făcut deja apariţia pentru scurt timp în oferta unui magazin din Statele Unite, iar apoi şi în oferta unui magazin online din Marea Britanie, încadrat la un preţ de 760 dolari pentru modelul cu 32GB memorie internă.

HTC One în variante de culoare roşie, observat în oferta unui magazin din Marea Britanie

Potrivit informaţiilor încă neoficiale, stratul de vopsea este aplicat prin folosirea procedeului de anodizare, carcasa păstrând aspectul distinctiv al suprafeţelor din metal şlefuit. Din păcate data la care noile versiuni HTC One de culoare roşie şi albastru vor fi disponibile oficial în magazine nu este cunoscută.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult