Cum arată interfaţa HTC Sense 6 (video preview)

18.03.2014
Cum arată interfaţa HTC Sense 6 (video preview)

Chiar dacă mai este o săptămână până la prezentarea noului HTC One, top-ul de gamă smartphone apare deja într-o prezentare video neoficială şi mai multe imagini. Dacă primul clip ne arată designul exterior, acum putem afla mai multe detalii despre pachetul software şi aspectul noii interfeţe Sense 6.

Punând accentul pe simplitate, interfaţa Sense 6 se prezintă cu icon-uri mai plate şi design restilizat. Deşi neconfirmate până acum, sunt aşteptate noi funcţii pentru lansarea aplicaţiilor prin comenzi personalizate aplicate pe interfaţa touch şi alte tipuri de scurtături.

Cât despre clipul de mai sus, nu este clar dacă acesta arată versiunea finală de interfaţă Sense 6, sau HTC încă mai aduce îmbunătăţiri ce vor ieşi la iveală cu ocazia evenimentului de lansare oficial.

Cu lista cu specificaţii cunoscută aproape complet şi numeroase imagini de prezentare, succesorul telefonului HTC One, botezat The All New One, va avea prezentarea oficială în cadrul unui eveniment de presă organizat la New York în data de 25 martie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult