HTC One M8 a fost lansat oficial în România şi va fi disponibil începând cu 11 aprilie

HTC One M8 a fost lansat oficial în România şi va fi disponibil începând cu 11 aprilie

HTC One, unul dintre cele mai apreciate telefoane mobile ale anului trecut, a ajuns cu o întârziere cam mare pe piaţă, însă taiwanezii au fost decişi să nu repete această greşeală în cazul noii versiuni actualizate One M8. La două săptămâni şi jumătate de la anunţul oficial, HTC One M8 a fost sosit oficial şi în România şi va fi disponibil în magazine începând de mâine.

HTC a anunţat astăzi lansarea în România a noului lor smartphone One M8, acesta urmând să intre în ofertele operatorilor Orange, Vodafone sau Cosmote şi să apară pe rafturile comercianţilor retail majori începând de mâine, 11 aprilie. Conform anunţului oficial, HTC One M8 va fi disponibil pe piaţa locală în variantele de culoare Gunmetal Gray şi Glacial Silver, soarta modelului Amber Gold nefiind clară în acest moment.

Noul HTC One M8 aduce ca noutăţi importante un ecran cu o diagonală mai mare, o carcasă fabricată integral din aluminiu, un sistem audio stereo BoomSound îmbunătăţit, o interfaţă Sense redesenată şi o cameră foto dublă pentru obţinerea unor efecte cum ar fi refocalizarea ulterioară sau un câmp de profunzime foarte mic.

În acest moment, cel mai mic preţ pe care l-am descoperit este cel din oferta Orange, unde telefonul poate fi achiziţionat fără nici o obligaţie contractuală suplimentară contra unei sume de circa 2700 de lei, în timp ce preţurile afişate de comercianţii online se învârt în jurul sumei de 3050 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News