Noi imagini cu HTC One M9 şi M9 Plus dezvăluie un nou design

29.01.2015
Noi imagini cu HTC One M9 şi M9 Plus dezvăluie un nou design

Pe zi ce trece afăm lucruri noi despre viitoarele smartphone-uri de la HTC, aşteptate cu mare interes de toată lumea la Mobile World Congress 2015. Deja am aflat că vom vedea două modele de One M9, standard şi Plus şi avem o idee generală despre capabilităţile lor. Deşi am văzut diverse imagini spion pe internet cu cele două dispozitive, se pare că tot ce am văzut până în prezent au fost machete false, care încercau să ne inducă în eroare.

Conform unei noi imagini care a fost scăpată pe internet de curând, cele două dispozitive, One M9 şi One M9 Plus, vor adopta un design complet diferit faţă de cele două generaţii anterioare de smartphone-uri ale companiei taiwaneze. Imaginile prezentate până în prezent păreau să descrie un exterior aproape identic faţă de cel pe care îl găseam la modelul HTC One M8 de anul trecut, însă noua imagine prezintă un design mai rotunjit.

Deşi este prea devreme să putem da un verdict, iar sursa imaginilor nu este tocmai credibilă, HTC One M9 şi M9 Plus par a fi două terminale atrăgătoare din punct de vedere vizual. După cum sugerau si zvonurile lansate zilele trecute, modelul Plus este puţin mai mare decât cel standard, însă nu cu foarte mult. În partea de jos a ecranului poate fi observat un buton care găzduieşte cititorul de amprente, iar boxele BoomSound au acum un design diferit. S-a renunţat la grilele metalice în favoarea unor fante în suprafaţa de sticlă şi au fost poziţionate la îmbinarea dintre aceasta şi rama metalică. O altă diferenţă majoră este poziţionarea camerei frontale pe centru.

Din păcate, nu avem şi imagini care să ne arate spatele dispozitivelor. Dacă ar fi să credem informaţiile lansate anterior, doar modelul M9 Plus va integra sistemul Duo Camera, care a debutat anul trecut pe One M8. Având în vedere cât de multe informaţii neoficiale am primit în ultimele zile despre noile smartphone-uri HTC, nu ar fi ieşit din comun să ne aşteptăm la imagini mai clare cu cele două terminale în viitorul foarte apropiat, înainte de evenimentul de lansare din Barcelona.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult