HTC SNAP organizează mail-urile automat, după prioritate

02.04.2009
HTC SNAP organizează mail-urile automat, după prioritate

HTC a lansat astăzi smartphone-ul HTC Snap, dispozitiv ce oferă în premieră funcţia “Inner Circle” pentru aranjarea automată a mail-urilor în ordinea priorităţilor. HTC Snap este un dispozitiv business sobru, similar cu Nokia E71, diferenţa dintre ele fiind dată de platforma de operare: Windows Mobile 6.1 Standard (Snap), respectiv Symbian S60 (E71).

Noul smartphone taiwanez se dedică utilizatorilor interesaţi în special de e-mail şi Internet. Pe lângă conexiunile HSDPA şi Wi-Fi care facilitează accesul la Web, HTC Snap rezolvă şi problemele de organizare în cazul numărului mare de mailuri primite prin introducerea aplicaţiei “Inner Circle” ce oferă posibilitatea ca mailurile cu prioritate mare să fie scoase în faţă pentru a fi rezolvate în timp util.

HTC Snap

John Wang, Chief Marketing Officer HTC, a declarat: “Este cunoscut faptul că majoritatea utilizatorilor sunt copleşiţi de numărul mare de emaluri primite, de aceea HTC Snap introduce Inner Circle, o inovaţie a HTC. Inner Circle permite utilizatorilor printr-o simplă atingere de buton, să-şi prioritizeze mesajele de la persoanele importante din viaţa lor. HTC Snap reprezintă cel mai nou pas în misiunea HTC de a crea o serie de dispozitive inovative, fiecare cu beneficii specifice făcute să surprindă şi să încânte utilizatorul.

Pe piaţa din România, HTC Snap va fi disponibil la sfârşitul trimestrului al doilea din 2009, la preţul recomandat de 275 Euro plus TVA.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News