HTC anunţă Desire 12 si Desire 12+

20.03.2018
HTC anunţă Desire 12 si Desire 12+

HTC a lansat pentru piaţa din România noile modele HTC Desire 12 şi HTC Desire 12+, echipate cu ecran wide şi camere foto duale.

HTC Desire 12 şi HTC Desire 12+ pun la dispoziţie ecrane cu diagonale de 5,5” şi respectiv 6”, cu design fără margini şi rată de aspect 18:9.

Principalele caracteristici:

  • Ecran mare şi uşor de manevrat
  • Funcţia Swipe Anywhere – îţi aduce totul la distanţă de-o singură atingere.
  • Camera foto principală de 13 MP, cu tehnologie Phase Detection Autofocus. HTC Desire 12+ oferă în plus o cameră foto duală, care-ţi permite să re-focalizezi imaginile după ce le-ai fotografiat, şi să adaugi efecte artistice de tip bokeh.
  • HTC Sense Companion – include setarea de Alarme Inteligente, funcţia Battery Saver care-ţi aminteşte să-ţi reîncarci telefonul înainte de a pleca de acasă, şi îmbunătăţiri precum ştergerea fişierelor nedorite pentru eliberarea spaţiului de stocare.
  • Inspirate de seria HTC U11, noile HTC Desire 12 şi HTC Desire 12+ încorporează pe spate o suprafaţă din policarbonat transparent, care imită aspectul de sticlă. Efectul este susţinut cu ajutorul ramei fără îmbinări vizibile şi marginile curbate.

HTC Desire 12 va fi disponibil în România de la începutul lunii aprilie 2018, iar HTC Desire 12+ din mai 2018, în culorile Cool Black, Warm Silver şi Royal Gold

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult