HTC M4, versiunea mai mică a lui One, surprins în câteva imagini neoficiale

HTC M4, versiunea mai mică a lui One, surprins în câteva imagini neoficiale

Versiunea mai mică a telefonului HTC One nu mai este o noutate, zvonurile despre modelul M4 ieşind la iveală încă din luna ianuarie a acestui an. După specificaţii succinte şi o imagine promoţională, a venit însă şi rândul imaginilor reale, iar acestea înfăţişează un telefon care arată exact cum ne-am fi dorit să arate: ca un HTC One micşorat.

Imaginile provenite din Estonia confirmă ceea ce ştiam până acum. Cu excepţia ramei laterale a ecranului, care este mai groasa şi tăiată într-un mod diferit, şi a unei poziţionări diferite a bliţului, carcasa telefonului M4 este o versiune redusă la scară a modelul One. După cum se observă, HTC M4 păstrează materialele şi elementele de design care au fost apreciate la One, cum ar fi spatele fabricat din aluminiu, difuzoarele stereo frontale şi antenele ascunse sub benzile subţiri din material ceramic.

Ecranul are o diagonală de 4,3”, rezoluţia acestuia fiind de 1280 x 720 pixeli. Sursa afirmă că HTC M4 foloseşte un procesor dual-core, o memorie RAM cu o capacitate de 2 GB şi o stocare internă de 16 GB, adică ceea ce era deja zvonit, însă afirmă că HTC M4 foloseşte aceeaşi cameră foto cu senzor de 4 MP care a fost implementată pe One, şi nu un senzor obişnuit de 8 MP cum se credea până acum.

Dacă toate informaţiile de mai sus vor fi confirmate în ziua lansării, atunci M4 va fi faţă de One ceea ce One S a fost faţă de One X acum un an, adică un terminal mai mic şi mai ieftin care nu a făcut însă rabat de calitate. În acelaşi timp, One se pare că face faţă cu brio presiunii puse de Samsung Galaxy S 4, iar M4, dacă va avea preţul zvonit de 400€, va concura de pe o poziţie superioară cu modelul Galaxy S 4 Mini. HTC M4 este aşteptat să fie dezvăluit undeva în cursul acestei veri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News