HTC M7 – noi imagini de prezentare

21.01.2013
HTC M7 - noi imagini de prezentare

După multe speculaţii şi o poză de prezentare cel puţin dubioasă, iată că avem şi primele imagini reale cu HTC M7, noul vârf de gamă HTC în gama smartphone Android.

HTC M7

Mult mai arătos şi cu un design apropiat tematicii seriei 2012 de telefoane HTC, M7 vine cu margini rotunjite şi un scut din sticlă minerală ce urmăreşte discret conturul carcasei. Aparent, camera frontală este poziţionată în dreapta ecranului, iar clapeta pentru volum poate fi găsită în lateral-dreapta.

Spatele carcasei a primit un finisaj mat, cu textură cauciucată anti-alunecare. Tot aici putem vedea camera foto însoţită de blitz LED, iar în partea de jos avem binecunoscutul logo Beats Audio, poziţionat deasupra grilei pentru difuzorul extern.

HTC M7 - vedere spate

Pe ecranul Full HD cu densitate 446 ppi şi diagonală 4.7 inch poate fi observată ceea ce pare a fi noua interfaţa HTC Sense 5.0, utilată cu un nou widget pentru ceas.

Din păcate setul complet de specificaţii nu este deocamdată cunoscut, însă zvonurile dau ca sigură folosirea unui chipset quad-core la 1.7 GHz.

Potrivit altor surse, preţul lui HTC M7 ar urma să atingă pragul de 600 dolari, în pachet retail fără abonament.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult