HTC One ar putea avea o versiune Mini – deja zvonitul model M4

HTC One ar putea avea o versiune Mini - deja zvonitul model M4

La începutul acestui an, când telefonul HTC One era cunoscut doar sub numele de cod M7, au circulat în paralel zvonuri şi despre un al doilea terminal, M4, care ar urma să fie un produs ceva mai mic din punct de vedere al dimensiunilor. Timpul însă a trecut, HTC a lansat impresionantul One, iar despre M4 nu s-a mai auzit nimic până acum.

Conform Digitimes, HTC M4 figurează încă în planurile de producţie HTC, iar lansarea sa va avea loc în lunile următoare. Compania Catcher Technology, un producător taiwanez de carcase din aliaje de aluminiu şi magneziu pentru telefoane, tablete şi laptopuri, este compania  care fabrică în prezent carcasa modelului One, iar surse anonime afirmă că aceasta ar fi deveni şi furnizorul exclusiv HTC pentru carcasele viitorului M4.

Viitorul telefon HTC ar urma să fie lansat în luna iunie, să fie disponibil în cursul celui de-al doilea trimestru  în circa 700.000 de exemplare, faţă de întârziatul One, şi, cel mai interesant, să fie o versiune redusă a curentului vârf de gamă.

După ce a lansat modelul Galaxy S III, Samsung a lansat un produs mai compact, dar şi inferior din punct de vedere tehnologic: Galaxy S III Mini. Zvonurile afirmă că şi Galaxy S 4 va fi urmat de o versiune Mini, iar ideea HTC de a folosi apreciatul design al modelului One pentru o versiune ceva mai mică şi mai accesibilă pare plauzibilă.

Deoarece Digitimes nu este însă cea mai sigură sursă de zvonuri, în ciuda conexiunilor sale cu producătorii de componente din Orientul Îndepărtat, aceste zvonuri trebuie tratate cu scepticism până la apariţia unor confirmări suplimentare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News