HTC One M10: prima imagine spion

08.02.2016
HTC One M10: prima imagine spion

Se pare că HTC nu va anunţa noul său smartphone de top în cadrul Mobile World Congress, aşteptând probabil o perioadă puţin mai liniştită, la câteva săptămâni după evenimentul din Barcelona. Cu toate acestea, deja există imagini în libertate cu noul membru al seriei HTC One, mult zvonitul smartphone M10, care va intra în concurenţă directă cu noile modele Samsung şi LG, aşteptate la sfârşitul lunii în curs.

Se pare că Seria One va continua în direcţia începută de modelul A9, singura imagine spion cu M10 afişând un smartphone similar. Acesta va păstra designul rotunjit al modelului mid-range din această toamnă, similar cu cel de pe seria de smartphone-uri iPhone de la Apple, cu un display mare, de 5,5” şi un senzor de amprentă în partea de jos a display-ului. Logo-ul HTC a dispărut de pe partea din faţă a dispozitivului (spre diferenţă de One M9), iar butoanele de navigaţie prin sistemul de operare sunt virtuale. Senzorul de amprentă nu pare să fie integrat într-un buton fizic, iar butoanele de pe lateral sunt poziţionate mai jos decât ne-am aştepta. Butonul de power este poziţionat la jumătatea dispozitivului, în timp ce butonul pentru volum a fost amplasat puţin mai sus.

Senzorul foto de pe partea din faţă pare să fie destul de mare, sugerând că este vorba din nou despre tehnologia proprietară UltraPixel, care a debutat pe originalul One M7, iar sub display poate fi observat un LED pentru notificări. Nu avem şi o imagine cu partea din spate a telefonului, însă având în vedere cât de similar este din faţă, probabil că nici spatele nu este cu mult schimbat faţă de One A9.

Desigur, această imagine nu poate fi verificată. Având în vedere că sursa acesteia este Evan Blass, care administrează contul de Twitter @evleaks, am putea să presupunem că este reală. În trecut, evleaks s-a dovedit a fi o sursă de încredere de informaţii „spion”, modelul One A9 fiind prima dată dezvăluit tot pe acest cont de Twitter. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult