HTC One Max – noi detalii tehnice şi comparaţie de gabarit cu modelul HTC One

HTC One Max -  noi detalii tehnice şi comparaţie de gabarit cu modelul HTC One

One Max, versiunea supradimensionată a celebrului HTC One, pune la dispoziţie un ecran generos de 5.9 inch dar păstrează neschimbate o bună parte din specificaţiile frăţiorului său mai mic.

Potrivit ultimelor dezvăluiri făcute înaintea evenimentului de lansare programat pentru începutul lunii septembrie, HTC One Max vine echipat cu aceeaşi cameră frontală de 2.1 MP întâlnită la modelul HTC One, respectiv cameră foto de 4MP cu tehnologie UltraPixel instalată în partea din spate. Restul configuraţiei pune în centrul atenţiei chipsetul Snapdragon 800 (CPU quad-core la 2.3GHz şi GPU din seria Adreno 330), ajutat cu 2GB memorie RAM şi conectat unui ecran cu rezoluţie 1080p. Toate acestea ar urma să fie alimentate cu un acumulator de 3300 mAh. Alte detalii, precum cititorul de amprente sau stylus-ul zvonit a fi inclus în pachetul cu accesorii, nu par să se confirme.

HTC va oferi modelul One Max împreună cu versiunea Adroid 4.3, personalizată cu interfaţa Sense UI 5.5.

HTC One Mini, HTC One şi modelul One Max - vedere din spate

Între timp, HTC One Max poate fi observat într-o nouă imagine neoficială, expus alături de versiunea standard HTC One şi varianta compactă HTC One Mini, etalând o carcasă cu dimensiuni apreciabile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult