HTC One, pregătit şi într-o variantă cu ecran mai mare de 5 inch

HTC One, pregătit şi într-o variantă cu ecran mai mare de 5 inch

După ce a fost vândut deja în peste 5 milioane exemplare, HTC One ar putea fi lansat şi într-o variantă mai mare, adresată celor care apreciază avantajele unui smartphone cu ecran de peste 5 inch.

Pentru HTC, diversificarea modelului One lansând variante cu ecran de dimensiuni diferite ar putea asigura impulsul necesar pentru o nouă creştere a volumului de vânzări, posibilă prin adresarea unei categorii mai largi de potenţiali cumpărători.

Potrivit informaţiilor încă neconfirmate, mezinul familiei HTC One va fi modelul M4, echipat cu ecran de 4.3 inch şi rezoluţie 720p. HTC M4 dispune de chipset dual-core şi 2GB memorie RAM , iar pentru poze avem o cameră foto cu tehnologie UltraPixel, similară celei care echipează modelul M7 (HTC One).

Varianta mai mare a lui HTC One ar putea primi un ecran 1080p cu diagonală cuprinsă între 5 şi 6 inch, păstrând însă neschimbat chipsetul Snapdragon 600, cu 4 nuclee de procesare la 1.7 GHz şi GPU din seria Adreno 320.

HTC One

Dacă zvonurile se dovedesc a fi corecte, noile variante HTC One ar putea fi anunţate în această vară, urmând ca disponibilitatea în magazine să fie asigurată odată cu apropierea toamnei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult