HTC pregăteşte încă un smartphone mid-range: Desire 620

28.11.2014
HTC pregăteşte încă un smartphone mid-range: Desire 620

HTC părea să încerce o repoziţionare pe piaţă a brandului Desire, integrând în modelul EYE hardware cu performanţe puţin peste ceea ce obişnuiam să găsim în dispozitive mid-range. Ei bine, viitorul acestei game de produse va rămâne însă în această zonă, dominată de dispozitive fără pretenţii, iar noul Desire 620 deste dovada. Graţie unui leak, avem acum informaţii aproape complete despre următorul telefon de medie de la HTC.

Site-ul Nixanbal din Bulgaria a publicat informaţii despre Desire 620 înainte de vreme. Se pare că aceste detalii proveneau din surse oficiale, întrucât la scurt timp articolul a fost scos de pe site, probabil în urma presiunilor din partea HTC. Din fericire, a stat online destul cât să aflăm cele mai interesante detalii despre noul smartphone mid-range.

Desire 620 va oferi un display HD (1280 x 720 pixeli) de 5”, puţin mai mare decât cel integrat în predecesorul său direct, 610, şi cu o rezoluţie superioară. Procesorul este un Snaspdragon 410 de la Qualcomm, un mid-range quad-core la 1,2 GHz, care este construit pe arhitectură 64-bit. Din păcate însă, nici generaţia aceasta de telefoane mid-range nu va primi memorie mai multă, 1 GB RAM fiind în continuare considerat de ajuns de către producători. Aceeaşi situaţie o găsim şi în cazul stocării interne, unde se optează tot pentru cei 8 GB, deveniţi deja standard pentru seria Desire.

HTC pare să pună accentul din ce în ce mai mult pe camere foto în dispozitivele sale. Întrucât nu poate să integreze tehnologia EYE într-un dispozitiv ieftin, a păstrat senzorul de 8 megapixeli din Desire 610 şi pentru noul smartphone, însă a optat pentru o rezoluţie mai mare pentru amatorii de selfie-uri. Camera frontală poate capta imagini la rezoluţia de 5 megapixeli, o îmbunătăţire majoră pentru dispozitivele Desire.

Boxele stereo poziţionate deasupra şi sub display sunt deja o semnătură a brandului HTC, la fel ca şi designul rotunjit. Deşi este un dispozitiv nou, Desire 620 va fi livrat tot cu Android 4.4, prioritare pentru integrarea noului 5.0 Lollipop fiind dispozitivele din gama One. Din păcate, nu ştim când vom primi acest telefon pe piaţă şi nici un preţ estimativ, însă având în vedere că site-ul care a scăpat aceste informaţii are deja dispozitivul, probabil că nu va dura mult timp până când acesta va fi lansat în mod oficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult