HTC pregăteşte U11 EYEs, o nouă versiune a popularului HTC U11

12.01.2018
HTC pregăteşte U11 EYEs, o nouă versiune a popularului HTC U11

Pe bună dreptate, am fi tentaţi să credem că U11+ şi U11 Life oferă suficientă diversitate celor care nu se lasă impresionaţi de modelul standard HTC U11.

Cu un nume mai degrabă ciudat, HTC U11 EYEs va fi cea de-a treia variantă a lui HTC U11, adresată cumpărătorilor cu buget mediu. Pregătit cu versiunea Android Nougat, noul smartphone cu nume de cod Harmony pune la dispoziţie un ecran de tip Super LCD3, cu diagonală 6” şi rezoluţie FHD+ (1080×2160 pixeli). Carcasa cu design full-screen este protejată împotriva pătrunderii de apă şi praf (certificare IP67) şi adăposteşte o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 652, ajutat cu 4GB memorie RAM. Lista dotărilor continuă cu 64GB memorie internă şi slot microSD pentru expansiune, acumulator de 3960 mAh compatibil cu tehnologia QuickCharge şi conector USB-C.

U11 EYEs dispune de funcţionalitatea Edge Sense, putând fi controlat strângând în palmă carcasa prevăzută cu senzori speciali. Comparat ediţiilor deja lansate, U11 EYEs se face remarcat prin designul cu ramă mai îngustă în jurul ecranului şi prezenţa unui senzor de amprente la partea din spate.

HTC U11 EYEs ar putea fi lansat în data de 15 ianuarie, urmând să fie disponibil în oferta magazinelor asiatice în variantele de culoare albastru-argintiu, negru şi roşu, pentru echivalentul a 510 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult