HTC pregăteşte un smartphone Full HD cu ecran de 5 inch

Chiar dacă parcurge o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, HTC nu se dă bătut şi încearcă o revenire spectaculoasă în piaţa smartphone, punând la bătaie un model cu specificaţii de top şi ecran Full HD de 5 inch.

HTC pregăteşte un smartphone Full HD cu ecran de 5 inch

În specificaţiile circulate până acum la bursa zvonurilor este menţionată rezoluţia 1794x1080 pixeli, care adunată cu cele 126 linii verticale necesare butoanelor de navigaţie Android totalizează fix 1920x1080 pixeli - corespunzători formatului Full HD. Configuraţia este bazată în jurul chipset-ului quad-core MSM8960 Snapdragon S4, funcţionând la 1.5 GHz şi completat de nucleul grafic Adreno 320.

Ajutat de ecranul cu rezoluţie înaltă, noul smartphone pare să concureze alături de Samsung Galaxy Note (5.3 inch) şi succesorul său Galaxy Note 2 (ecran de 5.5 inch), având de partea sa claritatea sporită a imaginilor Full HD redate pe un ecran mai mic şi chipset-ul foarte performant Printre competitori mai avem şi soluţia LG, Optimus Vu 2, echipată tot cu un ecran de 5 inch, dar bazat pe formatul 4:3 şi rezoluţia non-HD 1024x768 pixeli.

Urmând exemplul competitorilor săi, HTC va lansa noul smartphone la început de toamnă, în perioada lunilor septembrie-octombrie.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat