HTC U 11 „Ocean”, promovat cu un teaser video foarte sugestiv, dar care lasă loc de interpretări

Promovat sub sloganul “Brilliant U”, următorul smartphone high-end de la HTC va pune la dispoziţie o nouă modalitate pentru a interacţiona cu interfaţa Android şi aplicaţiile instalate, strângând carcasa telefonului în palme.

Echipat cu o reţea de senzori de presiune dispuşi pe lateralul carcasei, HTC U va putea măsura forţa exercitată atunci când ţinem telefonul în mână, aplicând anumite comenzi predefinite.

Potrivit clipului de promovare, gestul de a strânge telefonul în palmă este cât se poate de natural, asocierea cu o funcţie des accesată putând ajuta utilizatorii să obţină rezultatul dorit în mai puţin timp.

Menit să alimenteze imaginaţia potenţialilor cumpărători, teaserul video folosit pentru a promova următorul smartphone high-end de la HTC stârneşte mai degrabă confuzie, imaginile prezentate putând fi uşor asociate şi cu activităţi ce nu au legătură cu folosirea telefonului mobil.

Folosite pentru alcătuirea unei liste preliminare cu specificaţii, zvonurile circulate până acum poziţionează noul smartphone la gama premium. Aşteptat după jumătatea acestui an, HTC U 11 este motorizat de chipsetul Snapdragon 835 şi vine echipat cu 4 GB sau 6GB memorie RAM, respectiv 64 GB sau 128 GB memorie internă (în funcţie de versiune). Carcasa nu include conector pentru căşti, dar este bine protejată împotriva pătrunderii de apă şi praf.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult