HTC U11 Life a fost listat înainte de termen pe site-ul unui operator telecom

31.10.2017
HTC U11 Life a fost listat înainte de termen pe site-ul unui operator telecom

HTC nu a anunţat încă telefonul U11 Life şi nici presupusul U11 Plus, însă operatorul T-Mobile din Statele Unite (divizia Americană a Deutsche Telekom) a listat deja unul dintre aceste două dispozitive. Este vorba despre HTC U11 Life, un model mid-range premium al seriei U, cu hardware potrivit pentru acest segment de piaţă, dar şi cu o serie de surprize neaşteptate.

Încă nu este clar dacă HTC U11 Life va fi un dispozitiv încadrat în programul Android One, care va oferi experienţa Android „curată”, fără aplicaţii în plus pre-instalate, în afară de cele de la Google, însă avem la îndemână o serie de componente hardware. Acesta va beneficia de un chipset Snapdragon 630, 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare, slot pentru card microSD, acumulator de 2.600 mAh şi camere foto de 16 megapixeli pe ambele părţi.

Acesta este echipat cu NFC pentru Android Pay, este rezistent la apă la standardul IP67 şi vine echipat cu versiunea 7.1.1 de Android. Edge Sense, funcţia specială de pe HTC U11 este prezentă, iar căştile USonic cu mufă Type-C sunt incluse în pachetul de bază. Din punct de vedere al designului, telefonul are de suferit, în partea de jos, în special, fiind prezentă o margine mare inestetică. De asemenea, poziţionarea butoanelor power şi volum pe laterala din draptă pare să fie mai joasă decât ne-am aştepta de la un smartphone modern.

În cele din urmă, aceste detalii sunt încă neconfirmate. HTC va prezenta cel mai probabil noul HTC U11 Life pe 2 noiembrie, unde este aşteptat şi noul flagship HTC U11 Plus, care se zvoneşte că va adopta un display edge-to-edge.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult