HTC U11 Plus apare pe Geekbench şi în primele imagini neoficiale [FOTO]

19.10.2017
HTC U11 Plus apare pe Geekbench şi în primele imagini neoficiale [FOTO]

Cu atât de multe zvonuri în jurul lui HTC U11 Plus, sunt slabe şanse ca telefonul să nu existe într-o formă sau alta în laboratoarele companiei taiwaneze. Cele mai noi informaţii despre noul flagship HTC vin de pe Geekbench, care are telefonul deja listat sub numele de cod 2Q4D1 în baza sa de date, dar şi din partea OnLeaks, care a realizat deja un model 3D bazat pe descrieri şi detalii neconfirmate. Se pare că în sfârşit, HTC va lansa un smartphone cu ecran edge-to-edge.

HTC U11 a fost un telefon excelent la momentul lansării, fiind însă tras în jos de designul învechit şi de dimensiunile foarte mari ale carcasei. Se pare însă că HTC U11 Plus va alinia telefonul la tendinţele curente de pe piaţa de smartphone-uri, în timp ce va păstra liniile de design elegante ale predecesorului său. Vorbim despre un smartphone cu sticlă pe ambele părţi, cu o ramă metalică colorată, cu senzor de amprentă pe partea din spate şi cu un ecran 18:9 cu ramă foarte mică deasupra şi sub acesta.

La interior vom găsi un ecran QHD+ (2880 x 1440 pixeli), un chipset Snapdragon 835, 4 GBmemorie RAM şi o cameră foto cu un singur senzor, probabil de 12 megapixeli. La capitolul performanţă şi capabilităţi speciale, probabil că nu vom sesiza mari diferenţe faţă de originalul U11, scopul acestui model „Plus” fiind lansarea unui smartphone cu ecran mai mare într-un corp mai mic. Un alt avantaj al lui U11 Plus va fi versiunea 8.0 de Android, care pare deja să ruleze pe varianta testată pe Geekbench.

Lansarea telefonului este aşteptată pe data de 2 noiembrie, HTC pregătind deja o conferinţă de presă pentru a marca evenimentul.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult