Huawei P20 Lite poate fi comandat chiar acum. Iată preţul pentru România

Huawei P20 Lite poate fi comandat chiar acum. Iată preţul pentru România

Deja magazinele nu mai au răbdare până la lansarea oficială a dispozitivelor din gama P20 de la Huawei, modelul P20 Lite fiind deja listat pentru pre-comandă, chiar şi în România. Astfel, avem pentru prima dată primele informaţii concrete despre telefon, cu primele imagini oficiale şi un preţ oficial pentru Româania. În cazul în care vă întrebaţi, da, P20 Lite are ecran cu breton.

Modelul mid-range din gama P20 de la Huawei este echipat cu un display IPS de 5,84” cu rezoluţie Full HD+ (2.280 x 1.080 pixeli) care este decupat în partea de sus pentru a face loc pentru difuzorul pentru apeluri şi pentru camera frontală de 16 megapixeli. La interior, Huawei a integrat un chipset proprietar din generaţia nouă, modelul octa-core Kirin 659, 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern. Camera principală de pe spate este de tip „dual” şi integrează un senzor principal de 16 megapixeli şi unul secundar de 2 megapixeli. Toate acesta vor fi alimentate de un acumulator de 3.000 mAh.

Telefonul este deja listat pe mai multe magazine autohtone (eMAG, evoMAG, Altex, etc.) şi poate fi comandat la preţul de 1.699 lei chiar acum, însă nu avem şi un termen pentru livrare. Se pare că vom avea disponibil P20 Lite în trei variante de culoare: albstru, negru şi roz, toate în versiune dual-SIM, cu posibilitatea înlocuirii unei cartele cu un card microSD. Spre diferenţă de modelele P20 şi P20 Pro, varianta Lite se livrează atât cu mufă USB Type-C pentru încărcare şi transfer de date, cât şi cu un jack audio pentru conectarea căştilor.

Dacă nu mai aveţi răbdare până la dezvăluirea oficială a modelelor high-end, sau dacă varianta Lite era cea care vă interesa, puteţi comanda chiar acum telefonul.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult