Huawei anunţă Honor 7X, versiunea accesibilă a vârfului de gamă Honor 9

Huawei anunţă Honor 7X, versiunea accesibilă a vârfului de gamă Honor 9

Honor 7X este primul smartphone cu design edge-to-edge lansat de Huawei sub brandul Honor. Servind ca alternativă de buget pentru vârful de gamă Honot 9, Huawei Honor 7X se prezintă într-o carcasă din aluminiu cu design unibody şi are care ca principal element distinctiv ecranul „Full View” de 5.93”.

Anunţat în China, Honor 7X dispune de un ecran edge-to-edge cu rată de aspect 18:9, suportând rezoluţia 2160×1080 pixeli. Deşi este mai înalt, Honor 7X  se prezintă într-o carcasă la fel de lată ca a modelului Honor 6X de anul trecut (ecran de 5.5”), astfel că ergonomia dispozitivului nu ar trebui să fie afectată prea mult.

Honor 7X este motorizat de chipsetul HiSilicon Kirin 659 SoC, ajutat cu 4GB memorie RAM. Acesta dispune de un procesor octa-core format din patru nuclee la 2.36GHz şi patru la 1.7GHz (Cortex A53). Memoria internă este de 64GB. Lista dotărilor este completată cu slot micro SD, suport dual SIM, senzor de amprente, conectivitate WiFi N şi Bluetooth 4.1 LE, acumulator de 3340 mAh şi conector micro USB, cameră frontală de 8MP şi sistem dual camera cu 16MP + 2MP la partea din spate.

Huawei nu a comunicat lista oficială de preţuri pentru seria Honor 7X, mai multe detalii urmând să fie dezvăluite în cadrul evenimentului oficial de lansare, programat pentru data de 5 decembrie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult