Huawei Mate 10 ar putea beneficia de display fără margini pe format 18:9

07.07.2017
Huawei Mate 10 ar putea beneficia de display fără margini pe format 18:9
Seria de dispozitive din gama Mate de la Huawei este de obicei folosită de companie pentru a testa cele mai noi tehnologii înainte de implementarea lor me modelele flagship din seria P. Mate 10, care este aşteptat în această toamnă ar putea fi primul smartphone al companiei cu display fără margini, care să ofere o experienţă de utilizare similară cu cea de pe Galaxy S8 sau LG G6. Zvonurile despre noul phablet spun că va beneficia de un display cu raport de aspect 18:9 şi hardware îmbunătăţit la interior.

Mate 10 de la Huawei ar putea fi un smartphone mai mic decât predecesorii săi. Deşi informaţiile neoficiale spun că diagonala telefonului va fi tot de 6”, acesta va beneficia de un ecran „Full Active Display” cu raport de aspect 18:9 şi rezoluţie 2.160 x 1080 pixeli, care va reduce marginile din jur, rezultând într-un design mai compact. De asemenea, noul smartphone va adopta noi tehnologii pentru autentificarea utilizatorilor precum recunoaşterea facială şi recunoaşterea obiectelor în 3D, probabil Huawei integrând şi capabilităţi Google Tango în acest model.

Pe lângă un sistem dual camera şi capabilităţi de redare a realităţii augmentate, noul Mate 10 ar putea beneficia de chipset-ul Kirin 970 produs de Huawei sub brandul HiSilicon, care ar trebui să fie la fel de puternic precum modelele Exynos 8895 de la Samsung şi Snapdragon 835 de la Qualcomm. Cel mai probabil, telefonul va beneficia de 4 sau 6 GB memorie RAM şi spaţiu de stocare de cel puţin 32 GB, asemeni modelelor precedente.

Lansarea lui Mate 10 este aşteptată în luna octombrie, la fix un an după lansarea lui Mate 9.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult