Huawei Mate 10 va fi echipat cu un acumulator „generos”

Huawei Mate 10 va fi echipat cu un acumulator „generos”

Huawei continuă strategia de a confirma multe dintre detaliile despre noul său smartphone de top, Mate 10, înainte de lansarea oficială de pe 16 octombrie. Cea mai nouă informaţie pe care compania a oferit-o despre acest dispozitiv este legat de capacitatea bateriei, confirmarea venind de pe contul oficial de Twitter al Huawei Mobile. De asemenea, numele Mate 10 a fost de asemenea confirmat.

Mesajul care acompaniază GIF-ul de mai jos spune că bateria lui Huawei Mate 10 va ţine „o zi întreagă” la o singură încărcare, această caracteristică fiind ceva pe care acest telefon ar trebui să îl aibă peste concurenţă. Având în vedere că valoarea confirmată a capacităţii acumulatorului este de 4.000 mAh, ar fi normal să ne aşteptăm la cel puţin o zi de utilizare de la un smartphone modern, dacă nu chiar două.

Această veste ar putea fi îmbucurătoare sau îngrijorătoare în această situaţie. Dispozitive cu acumulatori mai mici, precum iPhone 8 Plus sau Galaxy S8 Plus, pot oferi mult mai mult decât o zi întreagă de utilizare la o singură încărcare, sugerând că Mate 10 este un consumator mai mare de energie. În acelaşi timp, probabil că dispozitivul folosit pentru comparaţie este Galaxy Note8, care are un acumulator mai mic şi oferă performanţă doar de medie în comparaţie cu alte dispozitive de pe piaţă.

Oricare ar fi situaţia, Mate 10 va veni cu un acumulator mare, pe care probabil că îl va integra într-un corp de dimensiuni considerabile. Seria Mate s-a impus pe piaţă cu display-uri de 6” în ultimii ani, iar Mate 10 cu siguranţă nu se va lăsa mai prejos. Având în vedere că versiunea „Pro” va avea cu siguranţă un design modern, cu ecran edge-to-edge, ne putem aştepta la un ecran similar în dimensiuni cu cel de pe Galaxy Note8 (peste 6”).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult