Huawei P10 intră în curând la pre-comandă în România

24.03.2017
Huawei P10 intră în curând la pre-comandă în România

În cazul în care aşteptaţi cu nerăbdare lansarea lui Huawei P10, compania chineză a dezvăluit data la care clienţii din România vor putea face pre-comandă pentru a-l primi în prima zi. Începând de săptămâna viitoare de pe data de 27 martie şi până pe 5 aprilie (probabil ziua de dinaintea lansării oficiale), cei interesaţi de Huawei P10 şi P10 Plus vor putea plasa o pre-comandă în toate magazinele online care vor primi stoc pe căi oficiale.

Pentru a încuraja şi mai mult pre-comenzile, Huawei oferă şi o ofertă specială pentru toţi cei care cumpără P10 prin pre-comandă. Fiecare telefon va fi livrat în ziua lansării alături de un ceas de fitness Huawei FIT, echipat cu o serie de funcţii avansate pentru monitorizarea efortului depus în activităţi sportive. Ceasul separat costă la raft 699 lei, lucru care probabil că îi va bucura pe cei care îşi doreau un astfel de dispozitiv şi oricum erau pe cale să cumpere noul P10.

Smartphone-ul P10 a fost lansat alături de modelul P10 Plus la Mobile World Congress 2017 şi vine echipat cu un procesor octa-core Kirin 960, 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare şi este echipat cu un sistem dual camera realizat în parteneriat cu Leica. Modelul P10 Plus are în plus un ecran de 5,5” cu rezoluţie QHD, obiective foto Leica SUMMILUX-H şi este livrat chiar şi într-o versiune superioară cu 6 GB memorie RAM.

Puteţi verifica lista magazinelor partenere pe site-ul oficial Huawei, unde se regăsesc mai multe detalii despre lansarea telefonului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult