Huawei P20 Lite a fost găsit într-un magazin din Italia. Vine cu „breton” şi confirmă zvonurile de până acum

Huawei P20 Lite a fost găsit într-un magazin din Italia. Vine cu „breton” şi confirmă zvonurile de până acum

În ciuda faptului că ştim aproape totul despre seria de smartphone-uri Huawei P20, până când acestea nu vor fi prezentate în mod oficial pe 27 martie, nu vom putea spune cu certitudine că acestea vor folosi un design cu „breton” în partea de sus a display-ului. Se pare însă că o unitate de P20 Lite a ajuns într-un magazin din Italia, aceasta fiind expusă la raft, prezenţa sa confirmând astfel cam toate zvonurile pe care le-am primit în ultimele câteva săptămâni.

Canalele de YouTube THE SAM OFFICIAL şi HDBlog din Italia au atât o prezentare simplă pe baza unităţii expuse în magazin, cât şi un unboxing complet al unei unităţi finale, care aparent era deja pe stoc. Astfel, putem spune fără doar şi poate că noile smartphone-uri din gama P20 vor fi livrate cu display-uri decupate, P20 Lite fiind 100% identic cu telefonul descris în fotografiile care au circulat în trecut pe internet.

Telefonul beneficiază de o construcţie cu spate din sticlă, un sistem dual-camera, mufă USB Type-C şi un jack de căşti, cât şi de un senzor de amprentă rotund pe partea din spate. Display-ul măsoară 5,84” în diagonală şi afişează o rezoluţie de 2.280 x 1.080, adică un Full HD pe format 18:9. Configuraţia internă include un chipset mid-range Kirin 659 octa-core, 4 GB memorie RAM, 64 GB spaţiu de stocare, acumulator de 3.000 mAh şi camere în configuraţie 16 + 2 megapixeli pe spate şi 16 megapixeli pe faţă.

Nu este clar dacă magazinul în care a fost găsit telefonul P20 Lite la raft vinde direct către clienţi magazinele, sau dacă YouTuber-ii au reuşit să pună mâna pe telefoane prin alte metode.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult