Huawei P9, P9 Max şi P9 Lite - specificaţii şi preţuri la vânzare

Încă neanunţate oficial, noul vârf de gamă Huawei P9, varianta sa cu ecran gigant P9 Max şi modelul accesibil P9 Lite au apărut în paginile unui celebru magazin online, dezvăluind principalele specificaţii şi preţurile la vânzare.

Huawei P9

Cu ecran Full HD de 5.2”, Huawei P9 este doar cu puţin mai mare decât rivalul Galaxy S7, pe care îl „copiază” oferind o implementare proprie a funcţiei Always-On, permiţând afişarea de conţinut static pe ecran folosind foarte puţină energie.

Carcasa confecţionată dintr-o singură bucată de metal  măsoară doar 6.4 mm grosime, însă adăposteşte un acumulator de 3000 mAh. Spre comparaţie, Galaxy S7 are o grosime de 7.9 mm, pentru aceeaşi capacitate a bateriei.

Telefonul motorizat de chipsetul Kirin 950 dispune de 3GB memorie RAM (LPDDR4 1866MHz) şi 32 GB memorie internă. Lista dotărilor este completată de un sistem dual-camera (12MP), conectivitate LTE şi funcţionalitate dual-SIM.

Huawei P9 va fi livrat cu sistemul Android 6.0 Marshmallow (personalizat cu interfaţa EMUI), la preţul de 500 dolari.

Huawei P9 Max

Remarcat prin ecranul gigant de 6.2”, Huawei P9 Max face trecerea la rezoluţie QHD (2560x1440) şi o configuraţie cu 4GB memorie RAM, motorizată de chipsetul Kirin 955. Avem parte de aceeaşi cameră foto duală, cu rezoluţie 12 MP, respectiv acumulator de 3000 mAh instalat într-o carcasă metalică de 6.4 mm grosime.

Echipat cu 64 GB memorie internă, Huawei P9 Max va putea fi achiziţionat la preţul de 700 dolari.

Huawei P9 Lite

Prevăzut cu un ecran Full HD de 5”, Huawei P9 Lite este poate cea mai atractivă alegere dintre cele trei.

Cu preţ de 300 dolari, telefonul păstrează sistemul dual-camera cu rezoluţie 12MP şi funcţie OIS de stabilizare a imaginii, complementat cu o cameră frontală de 5MP.

Sufixul „Lite” este obţinut prin folosirea unei platforme de procesare ceva mai slabă, motorizată de chipsetul Qualcomm Snapdragon 650, ajutat cu 2GB memorie RAM. Telefonul păstrează conectivitatea LTE, respectiv suportul dual-SIM, însă acumulatorul de 2500 mAh va trebui încărcat mai des.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat