Imaginaţie fără limite – a apărut telefonul cu brichetă!

20.07.2009
Imaginaţie fără limite - a apărut telefonul cu brichetă!

Mulţi fumători au o problemă cu brichetele, în sensul că le lasă pe te miri unde şi astfel, pe lângă banii cheltuiţi pe ţigări, se adaugă în plus costurile pentru instrumentele de aprindere, deloc neglijabile câtă vreme nu ai venitul unui politician. Soluţiile până mai ieri erau următoarele: ori te lăsai de fumat, ori îţi cumpărai o brichetă scumpă de care să ai grijă.

Lighter Phone

Mai nou însă, te poţi diferenţia de restul dacă optezi pentru telefonul mobil cu aprinzător. Nu este o glumă, dispozitivul chiar există şi se poate achiziţiona la comandă. Denumit generic Lighter Phone, ineditul gadget dispune de un căpăcel culisant ce dezvăluie un mic arc (o rezistenţă electrică), asemănător cu cel întâlnit la aprinzătorul din maşină. Aşadar, nu mai ai nevoie de chibrituri sau de gaz şi alte materiale de combustie ca să-ţi aprinzi ţigara.

Avantajele utilizării acestui sistem sunt numeroase: nu este afectat de vânt, se încinge folosind energia furnizată de baterie şi te responsabilizează chiar mai mult decât o brichetă Zippo.

Lighter Phone

Telefonul-brichetă îţi oferă chiar mai mult decât “un foc”: merge în două reţele simultan (este Dual-SIM), are player MP3 şi MP4, slot pentru carduri, radio FM, cameră foto de 1.3 MP şi Bluetooth. Singurul inconvenient – este fabricat de către un producător obscur din China (Seabright) şi, ca design, imită în proporţie de 99% un dispozitiv Nokia N72. Deci “nu băgăm mâna în foc” pentru el. Potenţialii doritori îl pot cumpăra de la adresa seabright.cn.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News