iPhone 8 apare din nou în imagini. De data aceasta vedem o matriţă pentru accesorii

22.05.2017
iPhone 8 apare din nou în imagini. De data aceasta vedem o matriţă pentru accesorii

Sunt puţine scenarii în care Apple nu va lansa un nou model de iPhone care să aducă tehnologia acestei serii de dispozitive la acelaşi nivel cu cel al concurenţei. După mai multe leak-uri legate de design-ul noului smartphone şi capabilităţile sale, avem acum o nouă imagine în care design-ul este din nou confirmat, de data aceasta de o martriţă pentru realizarea huselor pentru acesta.

O fotografie publicată pe Weibo, cea mai populară reţea de socializare din China, prezintă trei matriţe pentru realizarea de huse. Aceasta sugerează că la toamnă Apple va lansa trei noi modele de smartphone, acestea fiind modelele după care vor fi realizate accesoriile în fabricile din China. Prima este destinată modelului iPhone 7S Plus, cea de-a doua este pentru presupusul iPhone 8, în timp ce ultima este dedicată modelului iPhone 7S standard. În ciuda faptului că noul telefon ar trebui să integreze un display cu diagonală de 5,8”, acesta nu pare să fie cu mult mai mare faţă de iPhone 7.

În cazul în care acest leak are o bază reală, putem presupune că telefonul va adopta un design similar cu cel folosit de Samsung pentru Galaxy S8 şi de LG pentru modelul G6, cu ramă foarte subţire în jurul display-ului şi fără butoane fizice pe partea din spate. Întrucât nu poate fi observat un spaţiu pe partea din spate care să ofere acces la un senzor de amprentă, putem presupune fie că Apple a reuşit să îl integreze în display, ceva ce Samsung nu a avut timp să perfecţioneze pentru lansarea lui S8, fie că a renunţat complet la TouchID în favoarea unui cititor de iris sau a unui software de detecţie facială avansat. Vedem însă din nou sistemul dual-camera poziţionat pe verticală, care a apărut în majoritatea leak-urilor de până acum.

La o privire superficială, am putea presupune că husele şi accesoriile pentru iPhone 7 şi 7 Plus ar putea fi compatibile cu cele pentru generaţia „7S”, în timp ce iPhone 8 este destul de diferit (şi puţin mai mare) decât telefoanele deja lansate întrucât să fie necesară cumpărarea de noi accesorii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult