iPhone SE: Cât de rezistent este la îndoire şi zgârieturi noul smartphone Apple [VIDEO]

02.04.2016
iPhone SE: Cât de rezistent este la îndoire şi zgârieturi noul smartphone Apple [VIDEO]
A devenit deja un obicei, după scandalul „Bendgate” apărut după lansarea primului val de terminale iPhone 6, ca smartphone-urile noi să treacă prin teste de rezistenţă la îndoire. A venit acum rândul iPhone SE să fie trecut prin „furcile caudine” ale utilizatorilor de YouTube. 
 
Citeşte şi: iPhone SE, dezasamblat – ce ascunde ultimul model iPhone la interior
 
Se pare că smartphone-ul se îndoaie fără a aplica prea multă forţă, la fel ca unele unităţi iPhone 6, în dreptul butonului de volum. Însă, ţinând cont de faptul că iPhone SE este un dispozitiv scurt şi compact, aceasta nu ar trebui să fie o problemă în utilizarea obişnuită de zi cu zi. 
 
 
Faptul că smartphone-ul nu este foarte rezistent la îndoire sugerează că Apple nu a folosit pentru iPhone SE aluminiul mai dur, „împrumutat” din industria aeronautică, utilizat pe iPhone 6s. 
 
În clipul video de mai jos, publicat pe contul de YouTube JerryRigEverything, vedeţi şi cât de rezistent este iPhone SE la zgârieturi şi foc. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult