iPhone-ul ieftin – carcasele colorate în imagini neoficiale

iPhone-ul ieftin - carcasele colorate în imagini neoficiale

Cu dedicaţie din China, aveţi mai jos primele imagini neoficiale cu carcasa colorată a viitorului iPhone ieftin. Sunt voci care spun că acestea nu ar fi reale, ci doar o încercare a unor producători de mărunţi de-a exploata ideea unui terminal Apple accesibil. Zvonurile despre un iPhone cu carcasă din plastic, colorată nu sunt noi şi în spatele lor trebuie să fie măcar un sâmbure de adevăr. Conform unor informaţii apărute de curând, designerii de la Apple ar fi avut de furcă cu găsirea nuanţelor potrivite pentru carcasa ce parte a fi unibody din policarbonat.

O carcasă cu o culoare interesantă

Designul carcasei de mai sus ne duce imediat cu gândul la iPod-urile Touch de ultimă generaţie, pe care Apple le oferă în cinci culori. Acestea sunt însă construite din aluminiu. O carcasă colorată va prinde cu siguranţă chiar şi la iPhone şi explicaţia este destul de simplă. Apple a oferit până acum telefonul doar în culorile alb şi negru. Foarte mulţi utilizatori au cumpărat o husă colorată pentru smartphone, adăugând ceva mai mult de-un strop de culoare la dispozitivul pe care-l folosesc zilnic.

Finisaj lucios? Preferăm versiunea mată de mai sus

Din imagini se observă uşor că amplasarea camerei foto şi a LED-ului nu se schimbă, iar conectorul de la baza telefonului este Lightning. Ne aşteptăm ca ecranul să fie identic cu cel de la actualul iPhone 5, ţinând cont de forma alungită a capacului telefonului. Mai jos puteţi admira o randare a iPhone-ului ieftin, bazată pe capacele prezentate mai sus. Trebuie să recunoaştem că formele sunt destul de atractive şi nu ne-am mira ca el să fie un mic succes. Sau unul mai mare. Voi aţi cumpăra un iPhone din plastic în 2013?

O randare a unui posibil iPhone 5S cu carcasă din plastic

Urmărește Go4IT.ro pe Google News