Kodak pregăteşte un nou smartphone

10.10.2016
Kodak pregăteşte un nou smartphone

În ciuda faptului că în ultimii ani companii precum Sony, Canon şi Nikon domină piaţa de aparate foto, Kodak este în continuare un nume puternic în acest domeniu. Anul trecut, compania a lansat primul smartphone sub brand propriu, iar în 2016, această categorie de produse va primi un nou membru. Momentan Kodak nu a oferit detalii despre varianta următoare, însă a dezvăluit data la care acesta va fi dezvăluit.

Noul smartphone Kodak a fost dezvăluit din greşeală prin intermediul Twitter. Compania a publicat pe contul oficial o fotografie de tip „teaser” care includea marginea unui smartphone, un buton de declanşare a fotografiilor cu sigla Kodak şi data 20 octombrie 2016. Deşi fotografia a fost ştearsă între timp, aceasta ar fost salvată destul de repede de către cei care urmăresc contul de Twitter. De asemenea, site-ul Kodakphones.com a fost închis temporar, afişând acum mesajul „under construction”.

Este posibil ca data de lansare să nu fie încă stabilită, iar imaginea de promovare ar fi putut induce publicul în eroare. De asemenea, având în vedere că site-ul oficial a fost închis pentru modificări, se pare că vom asista la o relansare a smartphone-urilor Kodak. În timp ce modelul IM5, lansat anul trecut a trecut în mare parte neobserat, noua variantă pare să fie puţin mai ambiţioasă, imaginea sugerând utilizarea materialelor premium pentru construcţia carcasei.

 

Vom afla cu siguranţă mai multe detalii despre noul smartphone Kodak în apropierea datei de 20 octombrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult