Leagoo ar putea lansa primul smartphone entry-level cu ecran 18:9 de tip curbat

07.12.2017
Leagoo ar putea lansa primul smartphone entry-level cu ecran 18:9 de tip curbat

Inevitabil, telefoanele cu design Full-Screen şi ecran cu margini curbate vor pătrunde şi la gama de preţuri mai accesibile, unde asiaticii de la Leagoo se simt cel mai confortabil.

Rămâne de văzut dacă va apărea înaintea originalului, însă Leagoo S9 (dacă acesta este numele său final) ar putea fi primul smartphone prevăzut cu ecran 18:9” de tip curbat.

Momentan, noul smartphone Leagoo este la stadiul de ecran, conectat la un modul de testare. Cert este că succesorul lui Leagoo S8 va avea o ramă mult mai îngustă, iar curbura ecranului nu se va limita doar la forma scutului Gorilla Glass.

Cu un raport ecran-carcasă ce atinge 90% şi rezoluţie 1080×2160 pixeli întinsă pe o diagonală de 5.99”, Leagoo S9 ar putea fi lansat în prima parte a anului viitor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult