LEAGOO KIICAA S8, alternativă Galaxy S8 la preţ sub 300 dolari

LEAGOO KIICAA S8, alternativă Galaxy S8 la preţ sub 300 dolari

Specializat în produse low-cost, LEAGOO anunţă o nouă gamă smartphone ce ar putea fi pe placul amatorilor de telefoane Galaxy S8 care nu dispun de bugetul necesar. Cu nume LEAGOO KIICAA S8, smartphone-ul inspirat de Galaxy S8 preia ecranul cu rată de aspect 18:9 şi promite o experienţă în utilizare similară la un cost mult mai mic.

Împărţită între modelele KIICAA S8 Lite, S8 şi S8 Premium, noua gamă LEAGOO are ca principal element distinctiv cranul cu rată de aspect 18:9, pus în valoare cu un design de carcasă suplu şi elegant.

Aşteptat în oferta magazinelor asiatice în următoare două luni, LEAGOO KIICAA S8 are la bază o configuraţie motorizată de chipsetul MediaTek MT6763. Acesta oferă conectivitate 4G la viteze LTE CAT-4, CPU octa-core la 1.1-1,3 GHz (nuclee ARM Cortex-A53 pe 64 biţi) şi un GPU din seria  Mali-T720.

In funcţie de buget, noul smartphone va putea fi achiziţionat în variantă cu 4GB sau 6GB memorie RAM, 64GB sau 128GB memorie flash, respectiv ecran de 5.72” sau 5.99” cu rezoluţie 1440×720 pixeli.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult