Leagoo S9 Pro ar putea fi unul dintre primele telefoane echipate cu senzor de amprentă sub ecran

03.01.2018
Leagoo S9 Pro ar putea fi unul dintre primele telefoane echipate cu senzor de amprentă sub ecran

Pregătit în două versiuni, Leagoo S9 şi S9 Pro, noul smartphone pare să afişeze o combinaţie între designul iPhone X cu ecran „decupat” la partea de sus şi Galaxy S9.

Ambele modele vin în carcasă acoperită cu sticlă Gorilla Glass la partea din faţă, respectiv policarbonat cu aspect de sticlă curată la partea din spate.

Foarte atrăgător din punct de vedere estetic, designul optimizat pentru un buget mult mai mic decât la vârfurile de gamă Apple şi Samsung presupune o serie de compromisuri, unele mai uşor de sesizat decât altele. Luăm spre exemplu spatele curbat, care imită foarte convingător aspectul de sticlă, folosind însă un panou din plastic transparent finisat la interior cu un model iridescent.

O altă diferenţă uşor de remarcat la o privire atentă este forma ecranului, mai puţin rotunjit la colţuri şi cu o curbură dată exclusiv de scutul Gorilla Glass 4 aplicat prin lipire.

Deşi nu precizează în mod explicit acest lucru, Leagoo lasă drept indicii simbolul „amprentă” afişat pe ecran şi spatele carcasei fără senzor biometric, sugerând că acesta ar fi plasat într-o altă locaţie, poate chiar sub ecranul cu diagonală 6.21”.

Aşteptat pentru lansare în prima parte a acestui an, Leagoo S9 Pro ar urma să fie motorizat de chipsetul Helio P40, parte din gama high-end a producătorului MediaTek, ajutat cu 8GB memorie RAM. Lista dotărilor este completată cu 256GB memorie internă şi un acumulator de 5000mAh, oferind aproximativ două zile de utilizare fără grija adaptorului AC.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult