Lenovo pregăteşte Moto G5S Plus, un G5 cu sistem dual camera

19.07.2017
Lenovo pregăteşte Moto G5S Plus, un G5 cu sistem dual camera

Disponibil şi în ţara noastră începând cu luna aprilie, Moto G5 ar putea fi urmat în curând şi de o variantă prevăzută cu sistem dual camera, respectiv ecran de 5.5” mai spaţios.

Surprins într-o primă imagine de prezentare, Moto G5S Plus prea trăsăturile generale de design întâlnite la Moto G5, însă adaptate la o carcasă mai mare.

Cunoscut deocamdată doar din zvonuri, G5S Plus ar putea fi primul smartphone dual camera din ofertă, Motorola completând astfel gama Moto G cu un produs mai atractiv pasionaţilor de fotografie. Delimitată cu un ornament circular uşor înălţat peste spatele carcasei, camera foto principală ar urma să folosească doi senzori optici cu rezoluţie 12,9MP cuplaţi unor lentile cu deschidere f/1.7 şi f/2.0, al doilea captând doar imagini monocrom. Cele două imagini sunt contopite într-o poză finală cu mai mult contrast şi efecte de adâncime obţinute prin aplicarea selectivă a funcţiei de focalizare.

Deasupra ecranului cu rezoluţie 1080p găsim o cameră foto convenţională, având un singur senzor de 8MP cuplat unui grup de lentile cu deschidere f/2.0.

La interior, Moto G5S Plus ascunde o configuraţie bazată pe chipsetul Snapdragon 626, ajutat cu 4GB memorie RAM. Lista dotărlor este completată cu un senzor de amprente plasat sub ecran, 64GB memorie internă şi acumulator de 3072 mAh, care ar trebui să asigure cel puţin o zi de utilizare fără grija adaptorului AC.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult