Lenovo se pregăteşte să lanseze un nou smartphone din gama Moto X

28.03.2017
Lenovo se pregăteşte să lanseze un nou smartphone din gama Moto X

Moto Z este noua gamă de smartphone-uri premium de la Lenovo, însă vechea serie Moto X care ocupa acest loc s-ar putea întoarce în 2017. Informaţiile despre noul Moto X vin însoţite de câteva fotografii spion cu noul dispozitiv, care deja pare să semene în termeni de design cu viitorul model Z pregătit pentru 2017.

În ciuda faptului că niciun detaliu despre Moto X 2017 nu a fost confirmat în mod oficial, în ultimele câteva luni toate leak-urile referitoare la smartphone-uri Moto de la Lenovo s-au dovedit a fi adevărate. Imaginile descriu un dispozitiv cu ecran de 5,5” şi carcasă metalică unibody, echipat cu un sistem dual-camera care este integrat în acelaşi cerc ieşit în relief pe care îl regăsim pe toate modelele Moto Z şi Moto G din cele mai recente generaţii.

La capitolul hardware intern vorbim despre un dispozitiv echipat cu chipset Snapdragon 625, 3 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, o configuraţie nu foarte diferită faţă de modelul Moto G5 Plus, lansat de curând la Mobile World Congress 2017. Se pare că acest model va fi poziţionat pe o treaptă superioară lui G5 în oferta Lenovo, însă sub modelul X Play, compatibil cu accesoriile Moto Mods.

Având în vedere că există deja imagini cu dispozitivul în libertate, este foarte posibil ca un anunţ oficial al noului Moto X să vină în săptămânile care urmează, probabil după ce se termină nebunia care va începe odată cu lansarea lui Samsung Galaxy S8 de săptămâna aceasta.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult